ITT Lojistik, Renault Trucks Turbo Compound ile filosunu güçlendirdi

0
5
Renault Trucks ITT Logistics
2015 yılından bu yana filosunu düzenli olarak Renault Trucks çekiciler ile genişleten ve geliştiren ITT Lojistik’in yeni araçları, Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux tarafından teslim edildi.

Tehlikeli madde ve kimyasal ağırlıklı likit taşımacılığı alanında Türkiye’nin önder firmaları arasında yer alan ITT Lojistik, 40 adet Renault Trucks T480 ADR’li çekiciler ile filosunu güçlendirdi. Filosunun neredeyse tamamı Renault Trucks çekicilerden oluşan ITT, yeni araçlarını Turbo Compound yakıt teknolojisi ile teslim aldı.

ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, Genel Müdür Didem Öztanık ve Operasyon Müdürü Aybüke Öztanık’ın hazır bulunduğu törende çekiciler, Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux tarafından teslim edildi. Teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Ticari Direktörü̈ Özgür Fırat, Filo Müşterilerinden Sorumlu Ülke Müdürü Cihan Kayan, Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü Mehmet Doğan ve Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan da katıldı.

Renault Trucks ITT Logistics
ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, Genel Müdürü Didem Öztanık ve Operasyon Müdürü Aybüke Öztanık’ın hazır bulunduğu törende çekiciler, Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux tarafından teslim edildi. Teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Ticari Direktörü̈ Özgür Fırat, Filo Müşterilerinden Sorumlu Ülke Müdürü Cihan Kayan, Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü Mehmet Doğan ve Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan da katıldı.

Balkan ülkeleri, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Uzak Doğu bölgeleri ağırlıklı olmak üzere ITT, yaklaşık 20 ülkeye ithalat ve ihracat faaliyetlerini sürdürüyor. Filolarında 175 adet özmal çekici bulunduğunu belirten ITT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, “Her yıl düzenli büyüme hedeflerimiz doğrultusunda araç parkımızı da geliştiriyor ve genişletiyoruz. Filomuzdaki araçların 165 adedi Renault Trucks çekiciler. Renault Trucks araçların performans ve yakıt tasarrufundan memnuniyetimiz, satış sonrası hizmetlerdeki beklentilerimizin karşılanması ile birleştiğinden iş birliğimiz başarıyla devam ediyor.” dedi.

Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux, teslimat töreninde yaptığı açıklamada “Türkiye’de alanında lider, araçlarımız ve hizmetlerimizden memnuniyetleri yüksek, uzun soluklu ve güven ilişkisine dayalı işbirliğimizin sürdürüldüğü şirketlerin çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. ITT’nin faaliyetlerini, depolama ve antrepo alanlarını ziyaret ederek yakından takip etmek bizler için çok önemli. Bu teslimatımızda bir kez daha gördük ki iş alanlarına en uygun, titizlikle seçtikleri araç konfigürasyonları, gerçekten faaliyetlerine değer katıyor” diye konuştu.

Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux
Renault Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux

Turbo Compound teknolojisi ile sağladığımız yakıt tasarrufunu arttıracağız

Tekin Öztanık, Renault Trucks çekiciler ile sağladıkları yakıt tasarrufundan memnuniyetlerini belirterek, “Tüm filomuz yıllık 4,2 milyon km’nin üzerinde yol kat ediyor. Bu da 1,25 milyon litreden fazla yakıt tüketimi anlamına geliyor. Büyük resim böyle olduğunda sağladığınız 2 veya 3 puanlık yakıt tasarrufu maliyet tablonuzda önemli oluyor. Renault Trucks çekiciler ile bu yakıt tasarrufunu hali hazırda yakalamışken yeni Turbo Compound teknolojileri ile bir adım daha öteye taşımayı hedefliyoruz. Turbo Compound donanımı ile son nesil araçlarımıza göre yüzde 10’a kadar yakıt, %50 ‘ye varan adblue tasarrufu sağlamayı planlıyoruz. Bu aynı zamanda şirketimizin sürdürülebilir politikaları doğrultusunda karbon salınımı ve ayak izi açısından da büyük bir tasarruf.” açıklamasında bulundu.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise açıklamasında “Renault Trucks olarak sunduğumuz yakıt tasarrufu, tüm dünyada müşterilerimizin takdir ettiği konulardan biri. Turbo Compound teknolojimiz ile optimum performans için T model çekicilerimizi, opsiyonel olarak manevra kabiliyetinden veya ticari hızdan ödün vermeden ek yakıt tasarrufu sunuyoruz. Turbo Compound, daha düşük motor hızlarında, daha yüksek tork seviyelerine ulaşılmasını sağlıyor. Otoyolda, hız sabitleyici altında ve yokuş yukarı sürüşlerde vites küçültmeye gerek kalmadan sabit bir hız korunabiliyor. Türkiye’de bu teknolojimize sahip araçlarımızı kullanan tüm müşterilerimizden oldukça olumlu geri bildirimler alıyoruz. Bu nedenle ITT Lojistik’in de Turbo Compound ile sağlayacakları yakıt tasarrufundan memnun kalacaklarına inanıyoruz.” dedi.

Renault Trucks ITT Logistics
ITT Logistics, Turbo Compound donanımı ile son nesil araçlara göre yüzde 10’a kadar yakıt, yüzde 50 ‘ye varan adblue tasarrufu sağlamayı planlıyor.

ITT’nin tercihi en hafifi  

ITT Lojistik, yeni araç alımlarında en ideal brüt araç ağırlığını sağlamak üzere önerilen en hafif donanımları tercih etti. Böylece hem aracın performansının hem de yük kapasitesinin artırılması sağlandı.

Kalifiye sürücüler için doğru araç seçimi

Tehlikeli madde taşımacılığı alanında kalifiye sürücüler ile çalışmak büyük önem taşıyor. Sürücü eğitimleri de düzenli olarak tekrarlanıyor. ITT Lojistik Genel Müdürü Didem Öztanık, konuyla ilgili olarak “Her yıl düzenli, organik büyüme trendimiz doğrultusunda ekibimizi de güçlendiriyoruz. Kalifiye sürücülerin istihdamı için ise sürücülerin konfor ve güvenliğini göz etmeniz gerekiyor. Araçlarımızın donanımlarını belirlerken sürücü beklentilerini her zaman göz önünde bulunduruyoruz ve bu nedenle ekibimiz de araçlarımızdan oldukça memnun.” dedi.

ITT Lojistik’in araç yatırımlarına RTFS çözümleri

ITT Lojistik, yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak yaptıkları Renault Trucks çekici alımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) sunduğu finansman çözümlerini değerlendiriyor. Böylece satış sonrası bakım paketleri dahil olmak üzere Renault Trucks’ın sunduğu toplam çözümlerden faydalanıyor. Konuyla ilgili olarak Didem Öztanık, finansman sağlama dahil tüm hizmetleri tek elden almanın her açıdan operasyonel kolaylık ve avantaj sunduğuna dikkat çekerek süreçlerin daha kolay ve hızlı ilerlemesinin zaman ve maliyet tasarrufu sağladığının altını çizdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz