“2019 Yılının Kamyonu” F-MAX, Avrupa’yı dolaşıyor

20
16677
Ford-Trucks-European-Roadshow_3
Ford Trucks’ın yeni çekicisi ve “2019 Yılının Uluslararası Kamyonu” F-MAX, sekiz Avrupa ülkesini kapsayan bir tura çıktı.
Renault Trucks

Ford Trucks’ın yeni çekicisi ve “2019 Yılının Uluslararası KamyonuF-MAX, sekiz Avrupa ülkesini kapsayan bir tura çıktı. Bulgaristan’da başlayan tur 11 Haziran’da Çek Cumhuriyeti’nde sona erecek. Ford Trucks, F-Max ile gerçekleştirdiği bu roadshow ile mevcut pazarlardaki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu arada Ford Trucks’ın Batı Avrupa’da bayi ve satış sonrası ağını genişletme çabaları yeni çekicinin uluslararası bilinirliğinin artmasının ardından hız kazandı.

Uluslararası taşımacılık endüstrisindeki rekabet seviyesini yeniden tanımlayan özellikleri ile Ford Trucks’ın küresel genişlemesindeki en önemli varlığı haline gelen F-MAX, Avrupa roadshow’u ile sekiz ülkeyi ziyaret edecek.

Ford-Trucks-European-Roadshow_5
Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri’nde elde edilen başarının ardından Ford Trucks, yeni bayilerin açılışıyla Avrupa’da hızlı bir büyüme sürdürüyor.

Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri’nde elde edilen başarının ardından Ford Trucks, yeni bayilerin açılışıyla Avrupa’da hızlı bir büyüme sürdürüyor. Ford Trucks, ayrıca geçtiğimiz yıl Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleştirilen IAA Ticari Taşıtlar Fuarı’nda prömiyeri yapılan 2019 Yılının Uluslararası Kamyonu ödülü sahibi yeni çekicisi F-MAX ile küresel pazarlardaki konumunu güçlendiriyor.

Ford-Trucks-European-Roadshow_4
Ford Trucks’ın küresel genişlemesindeki en önemli varlığı haline gelen F-MAX, Avrupa roadshow’u ile sekiz ülkeyi ziyaret edecek.

2 Nisan’da Bulgaristan’da başlayan F-MAX Avrupa Turu yaklaşık üç ay sürecek. Tur; Romanya, Macaristan, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti’ni içeren sekiz ülkede 18 yerleşkeyi ziyaret edecek ve her durakta Ford Trucks müşterileriyle bir araya gelecek.

Ford-Trucks-European-Roadshow_1
Her durakta Ford Trucks müşterileriyle bir araya geliniyor.

“Hedef müşterilerimize doğrudan ulaşarak pazar payımızı artırmak için uzun bir yol gideceğiz

Ford Trucks Başkan Yardımcısı Serhan Turfan, konuyla ilgili  şu açıklamayı yaptı: “Ford Trucks, 60 yıllık tecrübesini farklı ihraç pazarları için terzi işi ürünler üretme yeteneği ile bir araya getiren bir şirket olarak küresel genişlemesine devam ediyor. Tamamen sıfırdan tasarladığımız ve geliştirdiğimiz yepyeni F-MAX’in küresel arenada kazandığı tanınmışlık ve popülerlik uluslararası genişleme çabalarımızı yönlendiriyor. ‘Yeni Büyük Kentte’ sloganı altında prestijli aracımız ile sekiz ülkelik bir Avrupa roadshow’u düzenledik; ve F-MAX’i bir kez daha bu ülkelerde tanıtmaktan dolayı mutluyuz. Müşterilerimizi hedefleyen bu tanıtım etkinliğinin bu pazarlardaki varlığımızı güçlendireceğinden eminiz.

Ford-Trucks-European-Roadshow_2
Ford Trucks’ın Batı Avrupa’da bayi ve satış sonrası ağını genişletme çabaları yeni çekicinin uluslararası bilinirliğinin artmasının ardından hız kazandı.

Batı Avrupa’daki genişleme devam ediyor

Ford Trucks, 2020’nin sonuna kadar etkinlikte bulunduğu pazar sayısını 36’dan 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Ford Trucks, 2019’dan başlayarak Batı Avrupa pazarlarındaki genişleme planlarını hızlandırırken Orta ve Doğu Avrupa’yı hedefleyen F-MAX Avrupa Roadshow’u bu bölgede varlığı artırmayı amaçlıyor.

Ford-Trucks-European-Roadshow-01
2 Nisan’da Bulgaristan’da başlayan F-MAX Avrupa Turu yaklaşık üç ay sürecek. Tur; Romanya, Macaristan, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti’ni içeren sekiz ülkede 18 yerleşkeyi ziyaret edecek.

F-MAX Avrupa Roadshow’unun durakları:

2 Nisan            Plovdiv, Bulgaria

5-6 Nisan          Sofya, Bulgaristan

11-12 Nisan          Bükreş, Romanya

15-16 Nisan          Suceava, Romanya

18-19 Nisan          Timisoara, Romanya

24 Nisan          Nagykanizsa, Macaristan

26 Nisan          Nyíradon, Macaristan

29 Nisan          Kassa, Slovakya

2 Mayıs          Žilina, Slovakya

3 Mayıs          Zvolen, Slovakya

6 Mayıs          Nové Zámky, Slovakya

7 Mayıs          Győr, Macaristan

9-13 Mayıs          Celje, Slovenya

18-19 Mayıs          Belgrad, Sırbistan

24-25 Mayıs          Jablanovec, Hırvatistan

4 Haziran          Brno, Çek Cumhuriyeti

6-9 Haziran          Koprivnice, Çek Cumhuriyeti

11  Haziran         Prag, Çek Cumhuriyeti

20 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz