FUSO, bahçecilik ve peyzaj alanında çok çeşitli görevler için elektromobilite çözümleri sunuyor

0
422
Fuso Yeni Nesil eCanter
FUSO markası, bu yıl 11-14 Eylül tarihleri ​​arasında Nürnberg'de düzenlenen GaLaBau 2024'te toplam dört araçla kendini tanıttı.

FUSO markası, bu yıl 11-14 Eylül tarihleri ​​arasında Nürnberg’de düzenlenen GaLaBau 2024‘te toplam dört araçla kendini tanıttı. Uluslararası “kentsel yeşil alanlar ve açık alanlar için önder ticaret fuarı” bu yıl da bahçecilik ve peyzaj alanındaki trendleri ve yenilikleri sergiledi. FUSO, bu yıl ilk kez GaLaBau’da yalnızca elektrikli modeller sergiledi ve gerekli iklim adaptasyon önlemlerini aktif olarak destekleyen ürün ve yeniliklerin sergilendiği ticaret fuarının “Yeşil-Mavi Yolu“nun resmi bir parçası oldu. FUSO Almanya Ürün Yönetimi ve Pazarlama Başkanı Mathias Wolf, konuyla ilgili olarak “Çeşitli yapılandırma seçenekleri ve kompakt boyutlarıyla FUSO Canter, her zaman bahçecilik ve peyzajdaki çeşitli görevler için son derece uygun olageldi. Aynısı elbette elektrikli kardeş modeli için de geçerli. GalaBau’da sunduğumuz Yeni Nesil eCanter  elektromobilitenin özellikle bahçecilik ve peyzajda nasıl ikna edici bir şekilde çalıştığını kısıtlama olmaksızın gösteriyor.” dedi.

FUSO, GaLaBau 2024’te

FUSO, 5. Salon’da (Stand 5-201) farklı uygulamalar için üç Yeni Nesil eCanter sergiledi: HIAB roll-off damperli, 3400 mm dingil mesafeli ve M akülü Yeni Nesil FUSO eCanter 9C18e, bahçecilik ve peyzajda çok yönlülük ve gövde ve şasi yapılandırmasının ideal bir kombinasyonunun örneğini sunuyor. Stantta ayrıca Scattolini arka damperli, 2500 mm dingil mesafeli ve S akülü Yeni Nesil eCanter 4S15e de yer aldı. Schutz Fahrzeugbau tarafından üretilen üç yönlü damperli, 2800 mm dingil mesafeli ve S akülü Yeni Nesil eCanter 7C18e, fuarda ilk kez ziyaretçilere tanıtıldı. Tamamen elektrikli hafif kamyon, bu yılın mayıs ayında duyurulan yeni güvenlik özelliklerini içeriyor. Bu konfigürasyonda, Yeni Nesil eCanter çevik bir güç merkezi olarak kendini gösteriyor: 7,49 t segmentindeki başka hiçbir araç şu anda bu kadar kısa bir dingil mesafesi ve buna bağlı oldukça küçük bir dönüş çapıyla birlikte bu kadar yüksek bir şasi yükleme kapasitesi (3,8 t) sunmuyor.

FUSO, E-Mobilite Alanı’nın bir parçası olarak açık havada başka bir elektrikli araç sundu. Burada ziyaretçiler, Yeni Nesil eCanter’i hareket halinde deneyimleme fırsatına sahip oldu. Bu araç, 2800 mm dingil mesafesine, S-bataryaya ve Jotha çift kollu kaldırıcıya sahip bir Yeni Nesil eCanter 6S15e.

Fuso Yeni Nesil eCanter
FUSO, 5. Salon’da (Stand 5-201) farklı uygulamalar için üç Yeni Nesil eCanter sergiledi.

Yeni Canter: artık daha konforlu ve güvenli

Bu yazdan bu yana, FUSO Canter (6,0t, 7,5t, 8,55t) ve Yeni Nesil eCanter çeşitli standart güncellemelerle satışa sunuldu. Diğer şeylerin yanı sıra Canter ve Yeni Nesil eCanter artık çok şeritli izleme özelliğine sahip acil fren asistanı Active Brake Assist 6 (ABA6) ile donatıldı. Bu asistan, 60 km/s hıza kadar tam fren uygulamasıyla kendi şeritlerindeki yayalara, karşıdan gelen veya yürüyen yayalara veya bisikletlilere tepki verebiliyor. Acil Fren Asistanı, aracın önündeki sabit nesnelere, durma noktasına kadar acil frenlemeyle her hızda tepki verebiliyor. Yayalara ve bisikletlilere yönelik genişletilmiş tepki, daha sonra zorunlu hale gelecek olan yeni düzenlemenin şimdiden bir ön gösterimi.

Kör Nokta Bilgi Asistanı, dört kısa ve uzun menzilli sensörün birleşimiyle mevcut yasal gereklilikleri aşıyor. Sadece ön yolcu tarafını değil, aynı zamanda sürücü tarafını da izliyor. 30 km/s’den yüksek hızlarda Sideguard Assist 2, şerit değiştirme asistanının işlevini de üstleniyor: izin verilen azami hıza kadar, sürücüyü sürücü veya sürücü yardımcısının tarafındaki bir nesne hakkında bilgilendiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz