Mercedes-Benz, otobüs teslimatlarına devam ediyor

0
3303

Mercedes-Benz Türk, 15 -18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yeni otobüs teslimatları gerçekletirdi.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Bayraktarlar Kayseri tarafından Süha Turizm’e satışı gerçekleşen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, Mehmet Göksu ve Mustafa Yılmaz’a teslim edildi. MGS Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göksu’ya aracın anahtarı Bayraktarlar Kayseri Otobüs Satış Müdürü Mustafa Yıldız tarafından verildi. Beş adetlik satış bağlantısının ilkinin teslimatını yaptıklarını kaydeden Yıldız, Mehmet Göksu ile yıllardır ticari faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi. Göksu ise Mercedes-Benz markasına çok güvendiklerini ve daha verimli bir araç olduğunu duydukları Tourismo 16 RHD ile yola devam edeceklerini ifade etti. MGS Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz da Mercedes-Benz araçların işletme maliyetlerinin düşüklüğüne inandıklarını dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Mengerler Sivas tarafından Tokat Seyahat’e satışı gerçekleşen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, firma yetkilisi Sırrı Boğa’ya teslim edildi. Mercedes-Benz araçlarına güvendiklerini dile getiren Boğa, aynı zamanda bu araçların düşük işletme maliyetleri nedeniyle tercih ettiklerini dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Gaziantep tarafından Adıyaman Ünal Turizm’e satışı gerçekleşen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, Erdal Coşkun, Fırat Kızıl ve Bedir Tun’a teslim edildi. Teslimat esnasında Coşkun, Kızıl ve Tun, Tourismo 16 RHD araçların daha verimli olduğunu belirterek, Mercedes-Benz markasına ve kalitesine duyduklarını güvenden dolayı  her zaman ilk tercihlerinin Mercedes-Benz araçları olacağını vurguladılar.
 
Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Mengerler Trakya tarafından Uğurtan Turizm’e satışı gerçekleşen üç adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Sami Tüfekçi’ye teslim edildi. Tüfekçi, teslimat esnasında, Travego araçlarının gösterişli tasarımlarından çok etkilendiklerini, diğer yandan geniş bagaj hacmi nedeniyle de Travego araçlarını tercih ettiklerini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz