2020 model yılı Renault Trucks D ve D Wide

0
5595
renault-trucks-d-model-year-2020_03
Renault Trucks, dağıtım araçları yelpazesinin 2020 sürümlerini pazara sundu.

Renault Trucks, dağıtım araçları yelpazesinin 2020 sürümlerini pazara sundu. D ve D Wide, yeni ergonomik ve konforlu iç tasarım, güvenlik özellikleri ve aerodinamik donanım ile donatıldı. Renault Trucks’ın dağıtım araçlarının yeni sürümleri yüzde 100 bağlantılı.

Daha fazla konfor için yeni iç tasarım

Renault Trucks, D ve D Wide modellerinin iç tasarımı üzerinde çalıştı. 2020 sürümleri yeni bir direksiyon simidini ve yeni bir siyah ve beyaz gösterge tablosunu içeren yeniden tasarlanmış bir kumanda paneline sahip.

renault-trucks-d-model-year-2020_05
2020 sürümleri yeni bir direksiyon simidini ve yeni bir siyah ve beyaz gösterge tablosunu içeren yeniden tasarlanmış bir kumanda paneline sahip.

Sürücünün işini kolaylaştırmak için bir tablet tutucu, ikinci bir akıllı telefon için ek bir tutucu ve iki USB-C girişi eklendi. Araçlar ayrıca DAB+ dijital karasal radyo ağı ile uyumlu yeni radyo donanımı ile sunuluyor. 

renault-trucks-d-model-year-2020_06_1
Araçlar ayrıca DAB+ dijital karasal radyo ağı ile uyumlu yeni radyo donanımı ile sunuluyor.

Yüksek bir konfor seviyesi için Renault Trucks; deri direksiyon simidini, yan destekli sürücü koltuğunu, ikinci bir akıllı telefon tutucuyu ve bir sunroof’u (sadece D Wide) içeren Konfor Paketi’ni istek üzerine sunuyor.

renault-trucks-d-model-year-2020_07
Yüksek bir konfor seviyesi için Renault Trucks; deri direksiyon simidini, yan destekli sürücü koltuğunu, ikinci bir akıllı telefon tutucuyu ve bir sunroof’u (sadece D Wide) içeren Konfor Paketi’ni istek üzerine sunuyor.

Artırılmış güvenlik için yeni donanım

Renault Trucks D ve D Wide, standart olarak uyarlanabilir hız sabitleme sistemi (ACC) ile donatılıyor. ACC; daha fazla güvenlik, yumuşak sürüş ve azaltılmış sürücü yorgunluğu için hızlanmayı ve frenlemeyi otomatik olarak ayarlayarak öndeki araçla aradaki güvenli mesafeyi koruyor.

renault-trucks-d-model-year-2020_04_1
Sürücünün işini kolaylaştırmak için bir tablet tutucu, ikinci bir akıllı telefon için ek bir tutucu ve iki USB-C girişi eklendi.

Artırılmış görünürlük için Renault Trucks D ve D Wide arkada LED farlar ile alınabiliyor. Yüksek bir güvenlik seviyesi için Renault Trucks; LED arka farları, yokuş kalkış desteğini, alçağa yerleştirilen güvenlik camlı yolcu kapısını ve yolu kullananlar için korumayı artıran geri gidiş alarmını içeren Koruma Paketi’ni istek üzerine sunuyor.

renault-trucks-d-model-year-2020_01
Renault Trucks; ayarlanabilir tavan rüzgar saptırıcısını, devreden çıkarılmış güç modunu, üç dakika sonra otomatik motor kapamayı, Optiroll “boşa alma” işlevini (sadece D Wide), optimize edilmiş Fuel Eco şanzıman yazılımını (sadece D Wide) ve motordan ayrılabilir hava kompresörünü (sadece DTI 11 motorlarda) içeren Fuel Eco Paketi’ni istek üzerine sunuyor.

Artırılmış verimlilik için bağlantılı kamyonlar

Renault Trucks dizel araçlar, hem yakıt tasarruflu hem de çevreyle dost Euro 6 Step D motorlarla donatılıyor.  

Aracın verimliliğini ve üretkenliğini daha da artırmak için Renault Trucks D serisi modelleri standart olarak bağlantılılık (TGW 4G) sunuyor. Bu nedenle Renault Trucks’ın filo yönetimi çözümü Optifleet ile uyum gösteriyor. Optifleet ile aracın etkinliği gerçek zamanlı olarak yönetilebiliyor. Bu da ana gider kalemlerinin tamamen kontrol edilebildiği anlamına geliyor. Filo yöneticileri, Optifleet Check ile araçlarının yakıt tüketimini takip edebiliyorlar ve Optifleet Map ile gerçek zamanlı olarak araçlarının coğrafi konumunu bulabiliyorlar.

renault-trucks-d-wide-model-year-2020_01
Renault Trucks D Wide 320

Azami verimlilik için Renault Trucks; ayarlanabilir tavan rüzgar saptırıcısını, devreden çıkarılmış güç modunu, üç dakika sonra otomatik motor kapamayı, Optirollboşa alma” işlevini (sadece D Wide), optimize edilmiş Fuel Eco şanzıman yazılımını (sadece D Wide) ve motordan ayrılabilir hava kompresörünü (sadece DTI 11 motorlarda) içeren Fuel Eco Paketi’ni istek üzerine sunuyor.

renault-trucks-d-model-year-2020_02
Renault Trucks D 300

Renault Trucks D ve D Wide E motorlar XTL sentetik yakıt ve biyodizel ile çalışabiliyor. 2020 modeller aynı zamanda doğal gazlı (D Wide CNG) ve elektrikli (D ve D Wide Z.E.) sürümlerle satın alınabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz