İnci GS Yuasa engelleri kaldırıyor

0
1564
Renault Trucks

Türkiye’de akü sektörünün öncü firmalarından İnci GS Yuasa, engelli istihdamı konusunda gösterdiği hassasiyet ve özveriyle “2016 Yılı Kontenjan Fazlası En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşletme Ödülü”nün sahibi oldu.

İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa, engelli istihdamında izlediği politikayla fark yarattı. Sanayinin kalbi Manisa’daki İnci GS Yuasa tesisleri, engelli istihdamında örnek olacak bir uygulamaya imza attı. Engelli istihdamı koşullarını başarıyla tamamlayan İnci GS Yuasa kendi bünyesindeki engelli çalışan oranını İŞKUR’un belirlediği kotayı aşarak yüzde 4’e yükseltti.

10’uncu İstihdam’da Buluşma Günleri nedeniyle düzenlenen törende ‘2016 yılı kontenjan fazlası en çok engelli istihdamı sağlayan işletme ödülünüİnci GS Yuasa İK Müdürü Selen Erensoy, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş’ın elinden aldı. Selen Erensoy, “Her türlü engeli aşmaya hazırız. Resmi kontenjanın üzerine çıkan istihdam oranımız tesadüf değil; bilinçle uyguladığımız ve gurur duyduğumuz bu politikanın tüm şirketlere örnek olmasını diliyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz