FIA ETRC ve ITOY önemli medya ortaklığını duyurdu

0
241
etrc-itoy
Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ve FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası (ETRC) belirli ortak çıkarları geliştirmek ve vurgulamak için önemli bir medya ortaklığını duyurdu.

Avusturya’da kayıtlı kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ve FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası (ETRC) belirli ortak çıkarları geliştirmek ve vurgulamak için önemli bir medya ortaklığını duyurdu.

Bu konular arasında ITOY dergilerinde ve web sitelerinde ve ITOY sosyal medyasında geniş yer alacak olan ETRC ve Nürburgring’den itibaren ITOY üyelerinin TruckTalk adlı yeni bir talk-show formatında doğrudan katılımı yer alıyor.

TruckTalk, önde gelen kişilerle söyleşileri, güvenliği, yeni teknolojileri, sürdürülebilirliği ve kamyon şoförü sıkıntısı gibi yarış ve sektörle ilgili konuları kapsayacak. 15-60 dakika süren talk-show’lar, her 2021 resmi yarış takvimi etkinliğinde çevrimiçi olarak dağıtılacak veya yayımlanacak.

Anlaşma kapsamında ITOY üyeleri, özel medya içeriği ve yapay akıllı arama motorları tarafından desteklenen kapsamlı bir video arşivine ev sahipliği yapan ETRC Digital Media Hub‘a erişim sağlayacak. Ayrıca ITOY gazetecileri, ETRC’nin işleyişine dair içgörüler ve önemli isimlerle söyleşiler de dahil olmak üzere yarışlarda özel sahne arkası erişim elde edecek.

ITOY üyeleri, FIA ETRC‘nin sürdürülebilir teknolojiler için önder platform olarak konumuyla ilgili özel hikayeleri belirlemek için ortaklar ve ekiplerle bağlantı kuracak.

FIA ETRC ve ITOY, gelecekte duyurulacak yeni ve daha fazla ortak projeler üzerinde aktif olarak çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz