Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından lojistik sektörüne yönelik bilgilendirme seminerleri gerçekleştirildi

0
33
UND
UND'nin üyesi olduğu Hizmet İhracatçıları Birliği organizasyonunda, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri sektörü üyesi firmalara yönelik seminerler gerçekleştirildi.

UND‘nin üyesi olduğu Hizmet İhracatçıları Birliği organizasyonunda, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri sektörü üyesi firmalara yönelik, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü, Türk Eximbank üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla “Lojistik Sektörü Eximbank Kredi ve Destekleri Bilgilendirme Semineri” ve TÜV Austria yetkililerinin katılımlarıyla “Lojistik Sektörü Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Yük Taşımacılığı ve Lojistik Komitesi Başkanı Murat Baykara ile HİB Genel Sekreteri Dr. Fatih Özer açılış konuşmalarının ardından, Türk Eximbank Pazarlama Direktörü ve Marmara Bölge Müdürü Mehmet Efkan Bingöl ve Marmara Bölge Sigorta Pazarlama Müdürü İbrahim Görmüş’ün teşrifleri ile “Lojistik Sektörü Eximbank Kredi ve Destekleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

Eximbank seminerinin akabinde, TÜV Austria Sürdürülebilirlik Yöneticisi Metin Orhan ve Koray Dağdeviren’in katılımıyla “Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Seminerlerde, ilgili alanlara dair önemli bilgilendirmeler yapılarak komite üyeleri ve sektör temsilcilerinin soruları yanıtlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz