Bomag, Yafa İnşaat’a 6 yeni yol makinesi teslim etti

0
5
Bomag,
Ocak 2024 itibarıyla Türkiye temsilciliği Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından yürütülen yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, Yafa İnşaat’a toplam 6 adetlik makine teslim etti.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Ocak 2024 itibarıyla bünyesine eklediği markalardan Bomag ile sektöre ilham olmaya devam ediyor. 2007 yılından günümüze mühendislik ve inşaat sektöründe öncü bir role sahip olan Yafa Mühendislik ve İnşaat, Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesiyle toplam 6 adet yol makinesini bünyesine kattı. Şirket, yeni Bomag ekipmanlarının sağladığı yakıt ekonomisi, sorunsuz kalite ve yüksek teknolojilerle yol yapım süreçlerindeki verimliliğini artıracak. Asfalt silindirlerine ek olarak asfalt kazıma makinası ve asfalt finişeri gibi filosundaki en önemli ekipmanların Bomag markası olmasını özellikle tercih eden Yafa İnşaat, bu kararı verirken Marubeni Dağıtım ve Servis’in güçlü satış ve satış sonrası hizmetine güvendi. Deneyimli kadrosuyla Bomag markasına hizmet vermeye Ocak 2024 itibarıyla başlayan Marubeni Dağıtım ve Servis, ilk aşamada 11 olan Türkiye çapındaki yetkili servis noktasını, yaklaşık 6 aylık sürede 17’ye çıkardı.

Özgür Postlu: “Bomag, saha operasyonlarımızda büyük fark yaratacak

Yafa İnşaat Makina Müdürü Özgür Postlu, yapılan bu önemli teslimat hakkında “Bomag’ın ileri teknolojiye sahip makineleri, projelerimizdeki verimliliği ve kaliteyi artırma hedeflerimize büyük katkı sağlayacak. Bomag ve Marubeni Dağıtım ve Servis ile olan iş birliğimiz, inşaat sektöründeki iddiamızı daha da güçlendirecek. Özellikle Bomag BF 800 C-3 asfalt finişerleri ve BM 2000/65 asfalt kazıma makineleri, saha operasyonlarımızda büyük fark yaratacak.” dedi. 

Ümit Değirmenli: “Başarılı projelere birlikte imza atacağımıza inanıyoruz

Teslim ettikleri makinelerle ilgili olarak Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Bomag Satış Müdürü Ümit Değirmenli, “Yafa İnşaat gibi sektörün önde gelen firmalarına hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bomag makinelerinin ileri teknolojisi, Yafa İnşaat’ın büyük ölçekli projelerinde sağladığı performansla fark yaratacaktır. Bizim için önemli olan, sadece makinelerin teslimatı değil, aynı zamanda satış sonrası destekle, iş ortaklarımızın her zaman yanında olmaktır. Bu iş birliğinin uzun vadeli olacağına ve başarılı projelere birlikte imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Bomag
Yafa Grup kapsamında, yol yapım ve inşaat sektöründe yenilikçi çözümlerle faaliyet gösteren Yafa İnşaat; Marubeni Dağıtım ve Servis’ten teslim aldığı 2 adet Bomag BF 800 C-3 asfalt finişeri, 1 adet Bomag BM 2000/65 asfalt kazıma makinesi, 2 adet Bomag BW 202 asfalt silindiri ve 1 adet Bomag BW 28 RH asfalt silindiri ile filosunu güçlendirdi.

Bomag BF 800 C-3 Asfalt Finişeri: Kusursuz teknik yapı

Otoyollar ve havaalanları gibi yüksek asfaltlama performansının gerekli olduğu yerlere yönelik geliştirilen, ağır projelerin en ideal finişeri olarak tanıtılan Bomag BF 800 C-3 S600, kullanıcılarına çok sayıda özellik sunuyor. BF 800 C-3 S600 asfalt finişeri; maksimum konforlu sürücü platformu, sezgisel ekran ve pratik yardım fonksiyonlarına sahip A-PAVE işletim konsepti, %95’e kadar ön sıkıştırma, optimum güvenlik ve maliyet verimliliği, kusursuz asfalt düzgünlüğü için çok uzun tesviye plakaları, helezonların ve taşıma bantlarının ultrasonik sensörlerle oransal kontrolü, hidrolik olarak indirilebilen tavan ve taşıma için hızlı sabitleme sayesinde, kolay ve güvenli taşıma gibi birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

Bomag BM 2000/65 Asfalt Kazıma Makinesi: Yüksek performans

Bomag’ın 2 metre sınıfında yeni standartlar belirleyen BM 2000/65 asfalt kazıma makinası; hafif yapısı, yüksek manevra kabiliyeti, uygun işletim maliyeti ve kullanım kolaylığıyla her sahada kusursuz performansı arayanları hedefliyor. Asfalt kazıma makinasının akıllı tasarımı, operatöre kesintisiz bir çepeçevre görüş sunuyor. Frezeleme kenarının ön tarafa doğru net bir şekilde görülebilmesi, rayda son derece hassas frezelemeye olanak sağlıyor. Bomag BM 2000/65’in ince yapısı, arka görüş alanını ve dolayısıyla çalışma güvenliğini artırıyor. Şık tasarımında yalnızca 1,7 metrelik bir dönüş çapı sunması, planyanın yüksek manevra kabiliyetine sahip olmasını sağlıyor. Dar alanlarda veya dönel kavşaklarda frezeleme yapmak Bomag BM 2000/65 ile kolaylaşıyor. Farklı yol yüzeylerini, asfaltı ve betonu hassas bir şekilde kazırken, işlemleri sezgisel gerçekleştiriyor. Bomag BM 2000/65’in tüm bakım noktalarına kolay erişim sayesinde sahadaki rutin işlemler çok daha pratik ve sorunsuz hallediliyor. Bomag’ın yenilikçi ION DUST SHIELD’ı, halihazırda güçlü olan toz emme sisteminin performansını daha da artırıyor. Parçacık boyutu < 10 μm olan zararlı ince tozlar ayrıca %80’e kadar azaltılabiliyor.

Asfalt silindirlerinde çeşitlilik

Yol projelerindeki en önemli markalardan Bomag, 1.5 tonluk BW 80 AD-5’ten başlayarak, 12.3 tonluk BW 202 AD-5’e kadar uzanan asfalt silindirleri sunuyor. Yafa İnşaat’ın teslim aldığı BW 202 AD-5, Bomag uzmanlığındaki asfalt sıkıştırma yıldızlarının en parlakları arasında yer alıyor. Ulaşımın daha hızlı ilerleyebilmesi için en iyi yolların yapım süreci, Bomag BW 202 AD-5 ile daha da hızlanıyor. İster kabinli ister ROPS olsun, yüksek üretkenlik ve çalışma konforu bu asfalt silindirlerinde standart olarak sunuluyor. Bomag BW 28 RH asfalt silindiri ise pnömatik tekerlekli yapısıyla etkileyici performansın beklendiği ve gerekli olduğu her yerde gücünü göstermesiyle öne çıkıyor. Verimliliğiyle dikkat çeken pnömatik tekerlekli silindir, yol inşaatı şantiyelerindeki işletme giderlerini düşürüyor. Bomag asfalt silindirleri, Alman mühendislerin uzmanlığı ve kalitesiyle üretiliyor; Marubeni Dağıtım ve Servis’in kuvvetli satış ve servis ağı güvencesiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz