UTİKAD’dan Cumhuriyetin 100. yılına görkemli kutlama

0
404
UTİKAD
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine armağanı olan Cumhuriyet'in 100’üncü kuruluş yıldönümü onuruna düzenlediği görkemli baloda lojistik sektörü temsilcilerini anlamlı bir organizasyonla bir araya getirdi.

Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün en geniş kapsamlı sivil toplum kuruluşu olan UTİKAD tarihinin ilk cumhuriyet balosunu düzenleyerek, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını, ikinci yüzyılına adım atan köklü cumhuriyet geçmişimizi kıvançla kutladı.

Karşılama kokteylinin ardından balo salonuna geçen konuklar, Kurtuluş Savaşı ve genç Cumhuriyetin ilk yıllarına ait kesitlerin yer aldığı video yayını ile duygulu dakikalar yaşadı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimiz için gerçekleşen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet değerlerini vurguladığı sözleri ile takdim edilen UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve Cumhuriyet Balosu sponsorları Batı Nakliyat ve Tic. A.Ş.’yi temsilen Kaan Aydın., FMS Lojistik Ltd. Şti.’yi temsilen Bilgehan Engin, Kınay Taşımacılık ve Lojistik A.Ş.’yi temsilen Barış Dillioğlu, Zen Ulaştırma ve Lojistik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.’yi temsilen Şerife Türünç birer konuşma gerçekleştirdi.

UTİKAD
18 Ekim 2023 Çarşamba günü İstanbul Radisson Collection Otel’de gerçekleşen UTİKAD Cumhuriyet Balosu’ndan elde edilen gelirin bir kısmı ile İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencilerinin eğitimine destek sağlanacak.

Cumhuriyet değerlerini yüceltmek ve layık olduğu yere taşımak için lojistik sektörünün var gücüyle çalışarak cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefi doğrultusunda üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğini vurgulayan Ayşem Ulusoy, “Türk lojistik sektörü olarak hiç durmadan çalışmayı sürdürdük, sürdüreceğiz. UTİKAD olarak sektörümüzü ileriye taşımak kadar geleceğimiz olan gençleri de daha umut dolu günlere taşımayı her zaman önceliklerimiz arasına koyduk.” dedi.

Konuşmaların ardından, UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy tarafından tüm sponsor firmalarımıza teşekkür şilti takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Gecenin devamında Seda Mete ve orkestrasının sahne aldığı programda, Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu yaşatan marşlar ve Ata’mızın sevdiği şarkılar seslendirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz