BMC TUĞRA, Solutrans 2023’te sergilendi

0
222
BMC TUĞRA 1846 Çekici
BMC, 21-25 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde 21. kez düzenlenen SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’nda BMC TUĞRA 1846 Çekici Serisi ELG ve ESG versiyon kamyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden biri olan BMC, 60. yılını kutlayacağı 2024’ü ticari araçlarda dönüşüm yılı olarak ilan ederek yeni yıla hızlı giriş yapmaya hazırlanıyor.

2021 yılında Türkiye’nin global çelik üreticisi Tosyalı Grubu’nun gücünü de arkasına alan BMC, Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımlarla ticari araçlarda gaza basmaya devam ediyor.

BMC, 21 – 25 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde 21. kez düzenlenen, ticari araç dünyasının önde gelen oyuncularının yer aldığı SOLUTRANS 2023 Ticari Araç ve Taşımacılık Fuarı’na katıldı.

BMC TUĞRA fuarda ilgi gördü

BMC, ulaştırma ve ticari araçlar sektörünün kalbinin attığı bu fuarda modern tasarımı, ileri teknolojisi ve yüksek performansıyla öne çıkan BMC TUĞRA 1846 Çekici Serisi ELG ve ESG versiyon kamyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

BMC TUĞRA, çekici, yol ve inşaat serileriyle ilk kez Eylül 2018’de Almanya’nın Hannover kentinde IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilenmişti

Güç, dayanıklılık ve konforu bir arada sunan BMC TUĞRA, Hız Sabitleyici, Intarder, 4 Noktadan Bağımsız Havalı Kabin Süspansiyonu, Elektronik Frenleme Sistemi (EBS), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Isıtmalı Sürücü Koltuğu, Isıtmalı ve Elektrik Kumandalı Yan Aynalar, Buzdolabı gibi donanımları sayesinde sürücülere keyifli sürüş imkanı sağlıyor.

BMC dönüşüm için düğmeye bastı

Otobüsten kamyona, mayına karşı korumalı zırhlı araçlardan taktik tekerlekli araçlara, paletli araçlardan insansız kara araçlarına kadar pek çok farklı konfigürasyondaki ticari ve savunma sanayi aracını geliştirerek üretebilen BMC, alameti farikası olan ticari araçlarda 2024’ü dönüşüm yılı ilan etti. Bu konudaki çalışmalarına 2023 yılında başlayan BMC, bir yandan kendi çatısı altında Ar-Ge ve inovasyona ciddi yatırımlar yaparken bir yandan da uluslararası star-uplarla işbirlikleri yaparak geliştirdiği yeni nesil ticari araçlarla yepyeni bir BMC’ye hayat vermeye başladı.

Kuruluşundan günümüze 300 bin adedi geçen araç üretimi ile 80’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye ekonomisine yaklaşık 10 milyar doları aşan katma değer sağlayan ilklerin markası BMC, bugün vizyoner yönetimi, 3.500’in üzerindeki yetkin insan kaynağı ve teknoloji, tasarım, inovasyon ve Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlarla, otomotiv sektöründe bir dünya markası olma yolunda yenilenen hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz