Almanya’ya 10 Caetano hidrojen otobüs daha

0
313
caetano-Wiesbaden
Wiesbaden'daki toplu taşıma operatörünün temsilcileri ve CaetanoBus yakın zamanda 10 adet Caetano hidrojen otobüsün teslimi için bir sözleşme imzaladı.

Wiesbaden’daki toplu taşıma operatörünün temsilcileri ve CaetanoBus yakın zamanda 10 adet Caetano hidrojen otobüsün teslimi için bir sözleşme imzaladı.

Kısa bir süre önce CaetanoBus, Bielefeld’in Taşıma Şirketi’ne dört hidrojen otobüs teslim etmek için tedarikçi olarak seçildi ve Almanya’daki eFarm Projesi’ne iki hidrojen otobüs teslim etti. Şimdi de Wiesbaden’ın toplu taşımacılık operatörü Caetano‘yu 2021’in son çeyreğinde 10 hidrojen otobüs tedarik etmesi için seçti.

12 metrelik hidrojen araçlar, Wiesbaden’in toplu taşıma operatörü ESWE Verkehr tarafından 16 ve 17 numaralı güzergahlarda çalıştırılacak.

ESWE Verkehr Teknik Operasyonlar ve Altyapı Bölümü Başkanı Dietmar Schneider, konuyla ilgili olarak “Wiesbaden için 10 adet yakıt hücreli otobüs ihalesinin bir parçası olarak, değerlendirme süreci sırasında üç gün boyunca Caetano H2.CityGold’u test etme fırsatımız oldu. Karar verme kriterlerini değerlendirdikten sonra 10 adet H2.CityGold sipariş edildi ve araçları 2021’in sonunda filomuza entegre edebilmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

10 adet 2 kapalı H2.CityGold otobüs, Toyota‘nın yakıt hücresi, 44 kWh’lik akü paketi ve 180 kW tepe gücüne sahip Siemens motor ile donatılacak. IV tipi tanklar, 37.5 kg sığaya sahip ve 400 kilometrelik menzil sunuyor.

CaetanoBus CEO’su Patricia Vasconcelos, şunları söyledi: “Hidrojen otobüslerimizi Wiesbaden’e tedarik etme ve sıfır yayımlı taşımacılık geliştirme süreçlerinin bir parçası olma fırsatına sahip olduğumuz için son derece mutluyuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz