Mercedes-Benz Türk otobüs teslimatları

0
2177

Mercedes-Benz Türk bayi Mengerler Ankara tarafından Ayder Turizm’e satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Eyüp Çatan’a teslim edildi. Teslimat esnasında yeni Tourismo’ların müşteri dostu yakıt performansına ve yüksek ikinci el değerine vurgu yapıldı. Eyüp Çatan, yeni Tourismo’ların piyasa koşullarına göre oldukça yüksek performans göstereceğine inandıklarını ve yapılan bu işbirliğinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk bayi Hassoy tarafından Sakarya VİB’e satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, Sakarya VİB yetkililerine teslim edildi. Sakarya VİB yetkilileri, filolarında bulunan Mercedes-Benz marka otobüslerin sayısını artırmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, yeni Tourismo’nun otobüs pazarının dinamiklerini etkileyeceği konusunda görüş bildirdiler.

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conecto, Selahattin Eroğlu’na teslim edildi. Müşteri, Conecto’yu düşük işletme maliyeti ve yüksek performans özelliklerinden dolayı tercih ettiğini dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk bayi Bayraktarlar Merkon tarafından Özkaymak Turizm’e satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, bayi tarafından Cemal Gülpınar, Fatih Demirer ve Orhan Değmez’e teslim edildi. Özkaymak Turizm yetkilileri, yeni Tourismo otobüslerde mevcut olan yeniliklerin kendilerini oldukça etkilediğini ifade ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz