UND Başkanı Şerafettin Aras, Atlas Ödülleri ile ilgili açıklamada bulundu

0
6
UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras
Atlas Lojistik Ödülleri 2024 yarışması için kurumsal başvuruların ve online yarışma adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte lojistik sektöründe ödül heyecanının yükseldiğini ifade eden UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras açıklamalarda bulundu.

2023 yılında hizmet ihracatında 100 milyar dolar rakamına ulaşıldığını ve Türkiye lojistik sektörünün bu başarıya 10 milyar doların üzerinde katkı sağladığını belirten UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, 2024 yılı için 267 milyar dolar olarak hedeflenen mal ihracatı ve 110 milyar dolar olarak hedeflenen hizmet ihracatı hedeflerinin lojistik hizmetlerle desteklenmesi gerektiğini belirtirken şöyle devam etti: “Lojistik sektörünün ekonomik refahın anahtarı olduğunu daha önce olduğu gibi tekrar vurgulamak istiyorum. Sektörümüz bu son derece önemli görevini dünya çapında büyük başarılara imza atarak devam ettiriyor. Bu anlamda değerli kuruluşlarımız ve çalışanları yaptıkları işlerle ödülü zaten hak ediyorlar. Ancak kazanılan başarıların sembolik de olsa ödüllendirilmesi çalışma motivasyonunu arttıracağı gibi sektöre önemli bir moral destek sağlayacaktır. 15 yıldır kesintisiz olarak sürdürülen Atlas Lojistik Ödülleri sektörümüz için saygınlığı ve tarafsızlığıyla adeta bir taç giyme törenine dönüşmüştür.” 

Atlas’a sahip olmak için tek ön şartın başvuru yapmak olduğunu vurgulayan Şerafettin Aras son olarak şunları ifade etti: “UND olarak yıllardır kesintisiz destek verdiğimiz, sektörümüzün en önemli ve güvenilir ödül organizasyonu Atlas Lojistik Ödülleri’ne, tüm taşımacıları ve özellikle üyelerimizi geç kalmadan katılmaya, aday olmaya çağırıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz