Ceran Nakliyat, Scania filosunu büyütüyor

0
3
Scania Ceran Nakliyat
Ceran Nakliyat filosuna 10 adet Scania 500 S Dream aracı dahil etti.

1980’li yıllarda taşımacılık sektöründe hizmete başlayan Ceran Nakliyat, filosunu genişletmek için Scania markasını tercih etti. Ceran Nakliyat filosuna 10 adet Scania 500 S Dream aracı dahil etti. Böylelikle filosundaki Scania sayısı 36’ya yükseldi.

Ceran Nakliyat’a yeni araçları firmanın merkez ofisinin bulunduğu İzmir’de teslim edildi. Teslimat törenine Scania Türkiye Satış Müdürü Bayazıt Canbulat, Scania Bölge ve Filo Satış Yöneticisi Metin Bayrak, satışı gerçekleştiren Scania yetkili satıcısı Ankara Ağır Vasıta’dan Satış Müdürü Ahmet Türemiş, SSH Müdürü Şükrü Mutlubaş ile İkinci El Satış Müdürü Osman Erdem katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve Genel Müdür Öner Ceran firmayı temsilen araç teslim törenine katılım sağladı.

Scania Ceran Nakliyat
Teslimat törenine Scania Türkiye Satış Müdürü Bayazıt Canbulat, Scania Bölge ve Filo Satış Yöneticisi Metin Bayrak, satışı gerçekleştiren Scania yetkili satıcısı Ankara Ağır Vasıta’dan Satış Müdürü Ahmet Türemiş, SSH Müdürü Şükrü Mutlubaş ile İkinci El Satış Müdürü Osman Erdem katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve Genel Müdür Öner Ceran firmayı temsilen araç teslim törenine katılım sağladı.

Operasyonel farkındalık yaratacağına inanıyoruz

Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran yeni araçlarını teslim alırken yaptığı açıklamada Scania markası tercih nedenlerini güvenlik, arıza oranının düşük olması ve ikinci el değerinin yüksek olması olarak açıkladı.

Ceran, “Sektörümüzde sahip olduğumuz yüksek prestij ile global ve yerel anlamda premium marka olan Scania’nın imajının örtüşmesi motivasyonumuzu daha da artırmaktadır. Filomuzu güçlendirirken kaliteli ve güvenilir araç markalarını tercih etmemizin nedeni, müşterilerimize verdiğimiz sözleri eksiksiz yerine getirme arzumuzdur. Scania markasıyla yıllardır süregelen işbirliğimizin bize sağladığı avantajlar sayesinde, sektördeki gücümüzü her geçen gün daha da artırıyoruz.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz