UND Başkanı Şerafettin Aras İzmir Lojistik Fuarı Başkanlar Oturumu’na katıldı

0
5
UND
İzmir Logistech Fuarı kapsamında 12 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen Başkanlar Oturumu'nda UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras konuşmacı olarak yer aldı.

Bu yıl 3. düzenlenen LOGISTECH – Lojistik Depolama ve Teknolojileri Fuarı, 11 – 13 Eylül tarihlerinde İzmir’de düzenlendi.Toplam 162 firmanın ve kuruluşun katıldığı fuarda lojistik sektörüne hizmet ve tedarik sağlayan firmalar da yer aldı.

İzmir Logistech Fuarı kapsamında 12 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen Başkanlar Oturumu’nda UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras konuşmacı olarak yer aldı.

TÜRKLİM eski Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdemir moderatörlüğünde gerçekleşen Başkanlar Oturumu’na UND Başkanı Şerafettin Aras’ın yanı sıra DEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İbik, GAİD Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, LOJİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Aydinç ve DTD Yönetim Kurulu Başkanı Onur Küçükakdere de konuşmacı olarak katıldı.

Lojistik sektöründeki güncel gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulunan UND Başkanı Şerafettin Aras yaptığı konuşmada, lojistikle büyüyen bir ülkenin tüm taşıma modlarında güçlü olması gerektiğini belirterek karayolunun ana itici güç olduğunu ve taşıma modlarının güçlenmesi için karayolu taşımasının önündeki engellerin kaldırılmasının önemini aktardı. Aras, ayrıca Transit konumda olan ülkemizde mevzuattan kaynaklı yaşanan sıkıntılar ve sürücü vize sorunları gibi konulara değindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz