Pirelli, ağır vasıta yetkili satıcılarıyla buluştu

0
1155

Pirelli, 63 bayiden 109 ağır vasıta lastikleri yetkili satıcısıyla Kıbrıs’ta bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada Pirelli’nin projeleri, gelecek hedefleri ve değerlendirilmeler paylaşıldı.

Pirelli yetkili satıcılarının yanı sıra Pirelli Endüstriyel ve Ticari Lastikler Genel Müdürü Alp Günvaran ile Pirelli Satış ve Pazarlama ekibinin de katıldığı toplantıya, yetkili satıcılar büyük ilgi gösterdi. Katılımcılarla, 2016 yılı ticari taşıt lastik pazarı değerlendirilirken, 2017 yılı hedeflerinin yanı sıra dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve lastik sektörünün geleceği hakkında değerli bilgiler paylaşıldı. Ürün standında yeni H01: Coach lastiklerinin tanıtımı da gerçekleşirken, diğer stantlarda kaplama teknolojileri, filo çözümleri ve bayi otomasyon sistemi hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu.

Bayi toplantısına katılan ünlü ekonomist Asaf Savaş Akat , Türkiye ekonomisi ve döviz kurları hakkında değerlendirmeler yaparken, gelecek yıllarda dünya ekonomisinde yaşanabilecek gelişmelere dair önemli bilgiler aktardı.

Toplantı, gerçekleştirilen gala yemeği ile sona ererken, çeşitli alanlarda başarı gösteren yetkili satıcılara ödüller verildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz