Andrea Stach, Baoli EMEA’ya Satış Direktörü olarak atandı

0
3
Andrea Stach
Andrea Stach, Baoli EMEA’ya Satış Direktörü olarak atandı.

Andrea Stach, uygun fiyatlı forklift çözümlerinin lider üreticisi Baoli EMEA’ya Satış Direktörü olarak atandı.

Andrea Stach, forklift ve malzeme taşıma endüstrisinde geniş bir deneyime sahip. Uzun kariyeri boyunca birçok firmada satış, servis ve pazarlama alanlarında yöneticilik yapan Stach, son olarak Toyota Material Handling Europe’un (TMHE) bir yan kuruluşu olan CESAB Material Handling Europe’ta bütçe yönetimi, stratejik iş planlaması ve bayi ağının geliştirilmesinden sorumlu Satış ve Servis Direktörü olarak görev yapmıştı.

Stach, Baoli EMEA’daki yeni görevinde, artan sipariş alımını gerçekleştirmek, pazar payını geliştirmek ve EMEA pazarında tanımlanmış brüt kar hedeflerine ulaşmak için şirketin satış stratejisini yönlendirmede önemli rol oynayacak. Stach, Baoli EMEA Genel Müdürü’ne bağlı çalışacak.

Stach, iş hayatına Clark Maschinenfabrik GmbH’de başladı ve ardından Yale Fördertechnik GmbH ve TMHE’deki görev aldı. TMHE’de, Bölge Yönetimi Kıdemli Müdürü ve Ürün Pazarlama Müdürü görevlerinde bulunan Stach, İngilizce, Fransızca, Felemenkçe ve İtalyanca biliyor.

Eğitim ve mesleki gelişim

Andrea Stach, Psikoloji ve İnsan Biyolojisi alanlarında psikolojik danışmanlık ve kişisel koçluğa odaklanarak çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim geçmişi aynı zamanda Clark Maschinenfabrik GmbH’de Endüstriyel İşletme Yönetimi alanında staj ve Toyota Yetenek Akademisi’nin “Liderlik ve İş Geliştirme” programı aracılığıyla iş stratejisi, finans, inovasyon ve liderlik becerileri konularında kapsamlı bilgi sağlayan ileri düzey eğitimi içeriyor.

Atamaya ilişkin açıklamalar

Baoli EMEA Genel Müdürü Christian Bischof, “Andrea Stach’ın ekibimize katılmasından mutluluk duyuyoruz. Andrea, satış stratejimizi yönlendirecek ve pazar konumumuzu daha da güçlendirecek.” açıklamasında bulundu.

Andrea Stach, yeni göreve duyduğu heyecanı şöyle dile getirdi: “Baoli EMEA’ya katılmaktan onur duyuyorum ve iddialı hedeflerimize ulaşmak için ekiple birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu, şirketin büyümesine ve başarısına katkıda bulunmak ve şirketin performansını artırmak için heyecan verici bir fırsat.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz