TGL Lojistik ve Tırsan işbirliği, 20 adetlik ilk teslimat ile başladı

0
212
Tırsan
Tırsan’ın Adapazarı mega kampüsünde gerçekleştirilen törene Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TGL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Ballıcalı katıldı.

Tırsan, likit kimyasal madde taşımacılığı, tank konteyner depolama ve taşımacılığı sektörünün önde gelen isimlerinden TGL Lojistik ile kurduğu işbirliği çerçevesinde ilk 20 adetlik Tank Konteyner Taşıyıcı Konteyner Şasi teslimatını gerçekleştirdi.

Tırsan’ın Adapazarı mega kampüsünde gerçekleştirilen törene Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TGL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Ballıcalı katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Nuhoğlu, “Tırsan ve TGL Lojistik’in uzun soluklu işbirliğinin ilk teslimatını gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın teknoloji ve kapasite olarak zirvesinde olan 2 Ar-Ge merkezimizde sürekli müşterilerimizin rekabetçiliği için geliştirmeye devam ediyoruz. Adapazarı Mega Kampüsümüzde de 47 yıllık tecrübe ve yetkinliğimizle araçlarımızı en uzun ömür için en kaliteli şekilde üretiyoruz. Bu işbirliğinin uzun yıllar başarıyla devam etmesini temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

TGL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın ise törende yaptığı açıklamada, “Müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye odaklanıyoruz. 20 araçlık yeni yatırımımızda doğal olarak bizimle aynı bakış açısında olan Tırsan’ı tercih ettik. Bugün teslim aldığımız Türkiye’nin en hafif tank konteynır taşıyıcıları ile en verimli operasyonları gerçekleştireceğiz. En ince ayrıntısına kadar güvenli kimyasal taşımacılığı operasyonu için tasarlanmış bu araçlarla, müşterilerimize özellikle faaliyet gösterdiğimiz sektör nedeniyle en güvenli hizmet sunacağız.” dedi.

Cemil Can Yalçın, sözlerine şu şekilde devam etti: “Tırsan’ın yaygın ve uzman servis ağı ile yedek parça operasyonlarının hızlı yürütülmesi operasyonel beklentilerimizi karşılıyor. Tırsan ile oluşturduğumuz işbirliğinin büyüyerek devam etmesini umuyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz