UND, İtalya Ticaret Odası ile vize ve kota konularını konuştu

0
54
UND
UND, Türkiye ve İtalya arasındaki uluslararası karayolu taşımacılığına dair konuları görüşmek üzere İtalya Ticaret Odası Başkanı Stefano Kaslowski ve Genel Sekreter Şebnem Batgi ile bir araya geldi.

UND, Türkiye ve İtalya arasındaki uluslararası karayolu taşımacılığına dair konuları görüşmek üzere İtalya Ticaret Odası Başkanı Stefano Kaslowski ve Genel Sekreter Şebnem Batgi ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke arasındaki taşımacılık faaliyetlerini olumsuz etkileyen vize engelleri ve bu engellerin ticarete getirdiği maliyetler detaylı bir şekilde ele alındı.

Ayrıca, Türk nakliyecilerin karşı karşıya kaldığı İtalya Geçiş Belgesi kotalarının yetersizliği üzerinde duruldu ve bu kotaların artırılmasına yönelik yapılabilecek işbirlikleri masaya yatırıldı. Görüşmelerde, Türk ve İtalyan nakliye sektörlerinin ortak çözüm arayışının ve işbirliğinin, bölgesel ticareti canlandırmanın yanı sıra, iki ülkenin taşımacılık sektörlerine büyük katkılar sağlayacağı vurgulandı.

UND, bu sürecin aktif bir takipçisi olmaya devam edecek ve sektörün sorunlarına çözüm bulunması adına tüm paydaşlarla yakın temaslarını sürdürecekt.

Toplantıya, UND İkinci Başkanı Ergün Bilen, İcra Kurulu Başkanı Alper Özel ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Çirkin kKatıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz