Otokar’dan “Otokar Atlas Servis Günleri”

0
99
Otokar Atlas Servis Günleri
Otokar’ın satış sonrası hizmetlerde sunduğu "Otokar Atlas Servis Günleri" kampanyası başlıyor. 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında Atlas kamyon sahiplerine yönelik düzenlenecek kampanya kapsamında, araç sahipleri kamyonlarını soğuk kış günlerine hazırlarken işçilik, yedek parça, periyodik bakım, madeni yağlar ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından faydalanacak.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, satış sonrası hizmetlerde düzenlediği kampanyalarla ticari araç sahiplerinin omuzlarındaki yükü hafifletmeye devam ediyor. Müşterilerinin Otokar araçlarını uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanmalarını hedefleyen Otokar, Atlas kamyonlara yönelik “Otokar Atlas Servis Günleri” kampanyasını duyurdu. 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, araç sahipleri özel avantaj ve indirimlerin sahibi olacak.

Otokar Atlas Servis Günleri” süresince Atlas kamyonlarına sahip kullanıcıları işçilik ve yedek parçada cazip indirimler kazanacak. Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcılarına satış sonrası düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyeti sunarak ticari araç sahiplerinin yükünü her daim hafifleten Otokar, kampanya kapsamında 5 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakımlar ve yüzde 20 indirim avantajı sunacak. Ayrıca, periyodik bakımını Otokar yetkili servislerinde yaptıran müşterilere check-up ücretsiz verilecek.

Türkiye genelinde kampanyaya katılan yetkili servislerde geçerli olan avantajlı “Otokar Atlas Servis Günleri“nden faydalanmak için sadece randevu almak yeterli olacak. Kullanıcılar en yakın Otokar servisleri için www.otokar.com.tr adresinden ve Otokar APP’ten randevu alabilirken, 444 6 857 numaralı “Otokar Müşteri Hattı“ndan 7 gün 24 saat detaylı bilgi alabilecek. Android ve iOS telefonlar için geliştirilen Otokar mobil uygulamasıyla Otokar müşterileri kampanya dahil tüm duyurulara anlık erişim sağlayabilecek. Araç sahipleri, Ekim ayı süresince geçerli olacak kampanya kapsamında sürpriz hediyelere de kavuşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz