Mercedes-Benz Trucks, Wörth’teki Müşteri Merkezi’nde eActros 600 Deneyim Dünyası’nı açtı

0
684
eActros 600 Deneyim Dünyası
eActros 600 Deneyim Dünyası, geleceğin mobilitesini temsil ediyor ve dizelden elektriğe paradigma değişimini temsil etmeyi amaçlıyor.

Minimalist tasarım, net çizgiler, aerodinamik şekil, yüksek teknoloji özellikleri: Mercedes-Benz Trucks, akü elektrikli uzun mesafe taşımacılığı için özel olarak tasarlanan Mercedes-Benz eActros 600 ile birçok açıdan taşımacılık sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. 2024 yılı sonunda seri üretime geçilmesi planlanıyor. Bu özellikler yalnızca aracın kendisini değil, aynı zamanda Wörth’teki Müşteri Merkezi’nde özel olarak inşa edilen eActros 600 Deneyim Dünyası‘nı da tanımlıyor. Burada Mercedes-Benz Trucks müşterileri, tamamen elektrikli kamyonu, araç ve ilgili hizmetlerle ilgili tüm önemli bilgileri sağlayan çok çeşitli medya formatlarında deneyimleyebilecek. Pavyon aynı zamanda Mercedes-Benz Trucks’ın geçmişine ve şirketin Wörth tesisindeki fabrikasına dair bilgiler sunuyor.

Mercedes-Benz Trucks Pazarlama, Satış ve Hizmetler Müdürü Stina Fagerman, konuyla ilgili olarak “Modern eActros 600 Deneyim Dünyası, yenilikçi ürün ve hizmetlerle yarının sürdürülebilir mobilitesini sağlama isteğimizin tamamen görsel bir yansıması. Aynı zamanda, Pavyon, eActros 600’ü e-mobiliteye başlamaya yönelik entegre bir çözümün parçası olarak sunuyor.” dedi.

Geleceğe yönelik mimari

Wörth Müşteri Merkezi‘ne görsel bir zıtlık olarak tasarlanan eActros 600 Deneyim Dünyası, geleceğin mobilitesini temsil ediyor ve dizelden elektriğe paradigma değişimini temsil etmeyi amaçlıyor. Organik kıvrımları, beyaz rengi ve doğal malzemeleri, yakın geleceğin CO2 nötr karayolu yük taşımacılığını simgeliyor. Bu bağımsız, kendi kendini destekleyen pavyon, sürdürülebilir ahşaptan yapıldı ve yuvarlak şekli sayesinde, daha geleneksel dikdörtgen Müşteri Merkezi’ne çarpıcı bir kontrast sağlıyor. Pavyon duvarlarının kıvrımları doğal olarak birbiriyle örtüşüyor ve birkaç temalı ada kompakt iç mekanda birlikte akıyor. Sunta, paslanmaz çelik, kauçuk ve cam gibi malzemelerle tasarlanan pavyonun genel görünümü düzenli bir görünüm sunuyor ve bu sayede diğer özelliklerinin yanı sıra temiz tasarımıyla yeni standartlar belirleyen yeni eActros 600 için ideal ortamı sağlıyor.

eActros 600 Deneyim Dünyası ziyareti, sinemada Mercedes-Benz Trucks ve Wörth’teki fabrikayı konu alan kısa bir tanıtım filmiyle başlıyor. Bunu, ziyaretçilerin e-mobilitenin çeşitli yönlerini ve eActros 600’ü keşfedebilecekleri geniş dokunmatik ekranlı bir istasyon izliyor. Bu istasyonda özellikle konfor ve tasarım, kârlılık, sürdürülebilirlik ve eDanışmanlık gibi hizmetlere odaklanılıyor. Dış tarafta, 23 metre uzunluğundaki bir LED duvarda eActros 600 ile ilgili birçok harika film gösteriliyor. Son olarak, pavyonun öne çıkan özelliği, 120 metrekarelik açık yarım daire şeklinde sunulan, 40 metrekarelik LED duvarı ve aydınlatma tesisatı ile aracın kendisi.

eActros 600 Deneyim Dünyası aynı zamanda bir danışma alanı, müşteriler için geçici bir çalışma alanı ve özel sergiler için bir alan da içeriyor. Pavyon uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanmış olup, değişen temalarla programlanabiliyor.

eActros 600 Deneyim Dünyası, Mercedes-Benz Wörth fabrikasındaki Müşteri Merkezi’nin normal çalışma saatleri içinde ziyaret edilebiliyor. Mercedes-Benz Trucks müşterilerine yönelik kapsamlı deneyim ve iletişim kavramının bir parçası olan eActros 600 Deneyim Dünyası, önümüzdeki 18 ay boyunca, eActros 600’ü tüm Avrupa’dan gelen müşteriler için güneybatı Almanya’daki belirli rotalarda kullanma deneyiminin yanı sıra eTruck Şarj Parkı’nda ve Mercedes-Benz Trucks’ın Wörth’teki dünyanın en büyük montaj fabrikasında rehberli turları da içeriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz