IVECO BUS, İtalya’da elektrikli otobüsler için büyük bir anlaşma imzaladı

0
1532
IVECO_BUS_E-WAY_full_electric_city_bus
IVECO BUS, Busitalia'ya 150 adede kadar E-WAY tam elektrikli kentiçi otobüsü tedarik etmek için üç yıllık bir çerçeve anlaşması imzaladı.

Iveco Group N.V.‘nin (MI: IVG) bir markası olan IVECO BUS, FS Italiane Group‘un doğrudan ve bağlı kuruluşlar aracılığıyla ağırlıklı olarak yerel toplu taşıma hizmetleri işleten otobüs şirketi Busitalia‘ya 150 adede kadar E-WAY tam elektrikli kentiçi otobüsü tedarik etmek için üç yıllık bir çerçeve anlaşması imzaladı. Bu, bugüne kadar İtalya’da E-WAY kentiçi otobüsleri için en büyük sipariş olacak.

Araçlar 2023 ile 2025 yılları arasında teslim edilecek ve ilk 18 adet otobüs Temmuz 2023’te Padua ve Rovigo şehirlerine ulaşacak. Halihazırda 42 milyon km’yi tamamlamış faaliyetteki 800 araç ile E-WAY otobüs, teknik nitelikleri ve ekonomik performansıyla dikkat çekiyor. Busitalia‘nın 12 metrelik gece şarjlı sürümünde klima, USB girişleri, tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel alanlar ve arka görüş sistemi bulunacak.

Iveco Group Otobüs İş Birimi Başkanı Domenico Nucera, anlaşmayla ilgili olarak “Bu anlaşma, tam elektrikli mobilite çözümlerinde önder konumumuzu teyit ediyor ve yayımsız mobilite hizmetleri sağlamada taşımacılık operatörleri için ideal ortak olduğumuzu kanıtlıyor. İtalya’da toplu taşımayı daha da sürdürülebilir hale getirmede Busitalia’yı desteklemekten gurur duyuyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz