Anadolu Isuzu, yenilikçi otobüs ve midibüs modellerini FIAA Fuarı’nda sergiledi

0
5
Anadolu Isuzu
Anadolu Isuzu, 22-25 Ekim tarihleri arasında Madrid’de düzenlenen FIAA Otobüs ve Midibüs Fuarı’na katılarak yenilikçi otobüs ve midibüs modellerini tanıttı.

Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlarda ulaştığı başarısını uluslararası sektörel etkinliklere katılarak desteklemeye devam ediyor. Anadolu Isuzu, son olarak otobüs, midibüs ve yedek parça endüstrisinin en önemli uluslararası etkinlikleri arasında yer alan FIAA Otobüs ve Midibüs Fuarı’na katıldı. 22-25 Ekim tarihleri arasında, İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen fuarda sergilenen Novo Volt, Grand Toro ve Visigo modelleri ve test sürüş olanağı sunulan Novociti Volt katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Anadolu Isuzu’nun özelikle turizm taşımacılık ve servis sektörünün ihtiyaçlarına en iyi yanıtları verecek şekilde geliştirdiği yüzde 100 elektrikli modeli Novo Volt, sürdürülebilirlik ve konforu bir araya getiriyor. 7,5 metre uzunluğa sahip olan Novo Volt, standart yerleşim düzeninde 29 + 1 kişilik yolcu kapasitesi, 320 kW motoru 165 kW bataryası ve 225 km’ye varan menzili ile önemli avantajlar sunuyor.

Fuarda sergilenen bir diğer model Grand Toro da donanım ve teknolojik özellikleriyle etkinliğin en ilgi çekici modelleri arasında yerini aldı. 8,5 metrelik uzunluğu ile Grand Toro, 37 koltuğa varan kapasitesi ile kısa ve orta mesafeli servis, turizm ve havaalanı taşımacılığı için ideal bir otobüs olarak dikkat çekiyor.

Anadolu Isuzu
Anadolu Isuzu’nun fuarda sergilediği Novo Volt, Grand Toro ve Visigo modelleri büyük ilgi görürken, tam elektrikli Novociti Volt modeli ise fuarın dış alanında test sürüşü gerçekleştirdi.

Segmentinde standartları yeniden belirleyen Visigo modeli, yüksek ve geniş ölçüleriyle ferah bir iç mekan sunarak rekabette öne çıkıyor. Turizm sektörü için yeni konfor ikonu olan yeni Visigo, 9.5 metrelik uzunluğu ve 37 kişilik kapasitesi ile küçük otobüslerin esnekliğini ve ekonomisini, büyük otobüs konforuyla en ideal şekilde birleştiriyor.

Anadolu Isuzu’nun 8 metre uzunluğundaki ilk elektrikli toplu taşıma otobüsü Novociti Volt, operatörler ve belediyeler için verimlilik, yüksek manevra kabiliyeti ve engelsiz bir ulaşım çözümü sunuyor. Anadolu Isuzu tarafından tasarlanıp üretilen ve dünyanın saygın tasarım yarışmalarından olan ABC Design Award’da “Transportation” kategorisinde ödüle layık görülen Novociti Volt, modern şehirlere ulaşımda sıfır emisyon avantajını getiriyor. Modern tasarımı, düşük bakım maliyeti, 400 km’ye varan uzun menzili ve yenilikçi özellikleri ile Novociti Volt, elektrikli araçlar arasında en son teknolojiyi ve en iyi manevra kabiliyetini sağlıyor.

Elektrikli otobüs ihracatını her geçen çeyrekte büyüten Anadolu Isuzu, hızla gelişen tam elektrikli otobüs segmentinde, gücünü yeni modellerle daha da artırarak yurt içinde ve dünyada sektörde öncelik etmeye devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz