IVECO BUS, Avusturya’da 900’den fazla otobüs için büyük bir sözleşme imzaladı

0
1077
IVECO BUS CROSSWAY
IVECO BUS, Avusturyalı ÖBB Postbus AG'ye 900'den fazla CROSSWAY otobüsün tedariği için çerçeve anlaşması imzaladı.

Iveco Group N.V.‘nin kentiçi, kentlerarası ve turizm otobüsü markası IVECO BUS (EXM: IVG), ülkenin en büyük otobüs şirketi ve bölgesel otobüs hizmetlerinde pazar önderi Avusturyalı ÖBB Postbus AG‘ye 900’den fazla CROSSWAY otobüsün tedariği için çerçeve anlaşması imzaladı.

İmzalanan çerçeve sözleşmesi, 2026 sonuna kadar teslim edilecek 540 araçtan ve 2028 sonuna kadar teslim edilecek ek 380 araçlık opsiyonundan oluşuyor ve toplam değeri yaklaşık 225 milyon Euro.

Operasyonel verimlilik, çok yönlülük ve performansı bir araya getiren CROSSWAY, kendi kategorisinde Avrupa pazar payının neredeyse yarısına sahip ve en beğenilen kentlerarası otobüslerden biri konumunda.

Iveco Group Otobüs İş Birimi Başkanı Domenico Nucera, konuyla ilgili olarak “Bu yeni önemli sözleşme, doğru stratejiyi uyguladığımızı bir kez daha kanıtlıyor. Tam kapsamlı ve gerçek bir çoklu enerji yaklaşımına sahip olan IVECO BUS, insan taşımacılığı pazarının tüm sınıflarında rekabetçi ve müşterilerimizin görevler ve tahrikler açısından en çeşitli ihtiyaçlarını karşılama kapasitesine sahip.” dedi.

ÖBB Postbus Yönetim Kurulu Üyesi Alfred Loidl ise şunları söyledi: “IVECO BUS ile uzun süredir devam eden başarılı işbirliğimizi sürdürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Filonun modernleştirilmesi yalnızca yolcu güvenliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda yolculara yolculuklarında daha fazla konfor ve daha yüksek kalite sunmak amacıyla yeni araçlar, tüm sınıflarda otobüs taşımacılığında artan talepleri karşılamak için de hayati önem taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz