Temsa, bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor

0
2399
Renault Trucks

Yurt genelinde bayi ağını güçlendirmeye devam eden Temsa, son olarak Ege Bölgesi’ndeki bayi ağına Yaşaroğlu Otomotiv’i ekledi. 8 Haziran tarihinde iftar yemeğiyle gerçekleşen açılış törenine Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Murat Anıl, Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

Otomotiv sektöründe 30 yıllık deneyime sahip Yaşaroğlu Otomotiv’le işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “2016 yılında Temsa Ankara bayisini kuran Yaşaroğlu Otomotiv ile bugün İzmir bayimizi açıyoruz. Ne mutlu bize ki Yaşaroğlu Otomotiv, Temsa araçlarından duyduğu memnuniyeti Ankara’dan İzmir’e de taşıdı.” dedi.

Temsa’yı önder yapan unsurlar

Temsa’yı pazar önderliğine taşıyan iki önemli unsur olduğuna dikkat çeken Dinçer Çelik, şunları söyledi: “Bu unsurlardan biri pazarın beklentilerine ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunarak kaliteli araçlar üretebilme özelliği. Bir diğeri ise başarınızı sürekli hale getiren ve aslında her marka için en önemli unsur olan bayi ve yetkili servis ağı. Siz kaliteli bir ürün üretseniz de satış sonrası süreçte bunu desteklemiyorsanız, önder olma şansınız zaten olmaz. Bayilerimiz ve servislerimiz Temsa ailesinin en önemli parçaları arasında yer alıyor. Yaşaroğlu Otomotiv’in Temsa ailesi arasında yerini almasından büyük mutluluk duyuyor ve başarılar diliyorum. İzmir’de Ant Oto’nun da Temsa’ya çok önemli katkıları oldu. Ant Oto yönetimine de teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Burada iki bayi ile varlığımızı daha da güçlendirmemiz verdiğimiz önemi de gösteriyor aslında. Ege Bölgesi’nde bayilerimiz ve yetkili servislerimiz ile Temsa’nın bayrağı önümüzdeki süreçte çok daha yukarılara taşıyacağı inancındayım.

Temsa, Muğla Mumcular Kooperatifi’ne altı adet Prestij SX City teslim etti.

“Temsa ailesine katılmaktan mutluyuz

Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan, otomotiv sektöründe 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek, “İzmir’de uzun yıllar müşterilerimize otomotiv alanında hizmetler verdik. Bu süreç içinde yollarımız Temsa ile kesişti. Müşteri beklentileri, bizim onlara sunmak istediğimiz hizmet süreci ve Temsa’nın müşteri anlayışı, kaliteli ürün yelpazesi ile birbirimize uyum sağladığımız inancıyla işbirliği sürecini başlattık. İlk adımı 2016 yılında Ankara’da attıktan sonra bunu İzmir’e taşıdık. Türkiye otobüs pazarının önder markası Temsa ailesi içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Umarız Temsa’nın büyüyen hedeflerine biz de bayi olarak katkı sağlarız.” dedi.

Beş firmaya 52 adet Prestij SX

Yaşaroğlu Otomotiv’in açılışında beş firmaya birden teslimat gerçekleştirildi. Pamukkale Turizm’e 25 adet Prestij SX, MDE Turizm’e altı adet Prestij SX, Muğla Mumcular Kooperatifi’ne altı adet Prestij SX City, Ferhan Turizm’e beş adet Prestij SX ve Özseçkin Turizm’e de 10 adet Prestij SX teslim edildi. Teslimatlar sırasında bir konuşma yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Prestij SX taşımacıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Gürsel Turizm’e 30 Prestij teslim etmiştik. Bugün de Ege bölgesinin beş değerli şirketine 52 Prestij SX teslim ediyoruz. Bayimizin açılışında teslimat yapmak ayrı bir mutluluk veriyor. Prestij SX araçlarımız firmalarımıza hayırlı, uğurlu olsun, bol kazançlar sağlasın.” dedi.

Temsa, Pamukkale Turizm’e 25 adet Prestij SX teslim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz