LIQUI MOLY, soğutma ve fren sistemleri yelpazesini genişletti

0
1086
Renault Trucks

Alman motor yağı ve katkısı uzmanı LIQUI MOLY, soğutma ve fren sistemlerine yönelik ürün yelpazesini genişletti. LIQUI MOLY Araştırma ve Geliştirme Müdürü David Kaiser, “Bu hamleyle, otomobil kimyasalları alanında her şeyi tek elden sunma iddiamızın altını çiziyoruz.” dedi.

LIQUI MOLY‘nin antifrizlerdeki ürün sayısı beşe çıktı. David Kaiser, “Böylece ürün yelpazemiz, otomobil, kamyon ve motor üreticilerinin neredeyse yüz farklı özelliğini kapsayacak kadar genişledi.” şeklinde konuştu. Yeniden tanıtım kampanyasıyla birlikte ürünlerin görünümü de değiştirildi. Kullanılan renk kodları sayesinde doğru ürünü bulmak daha da kolaylaştı. David Kaiser, “Antifriz tanımı bazen işin uzmanı olmayanların kafasını karıştırıyor. Çünkü bu madde, soğutma sistemini donmaktan kaynaklanacak hasarlara karşı korumakla birlikte, aynı zamanda soğutma sıvısının kolay kaynamamasını da sağlar ve tüm soğutma sistemini kimyasal korozyondan korur. Dolayısıyla, sıfırın altındaki sıcaklıklarla pek karşılaşmayan araçlarda da radyatör suyunda daima antifriz olmalıdır.” dedi.

LIQUI MOLY, fren sıvılarını daha fazla ülkede piyasaya sürüyor. Şimdiye kadar niş pazara hitap ettiği Almanya da bunlar arasında. Artık,ürün yelpasezinde daha fazla ürüne ihtiyacı olanlar için daha büyük ambalajlar da bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz